Κραουνάκης για ΕΡΤ: Αυτό που ζούμε είναι κατάφορη Χούντα

Το μήνυμα που έστειλε ο Σταμάτης Κραουνάκης στο http://www.boro.gr για τη ξαφνική διακοπή της λειτουργίας της δημόσιας τηλεόρασης:

Όταν κάποιος κατεβάζει τις ασφάλειες, κάτι δεν θέλει να δει ο κόσμος. Δεν είναι τόσο απλό όσο φαίνεται το θέμα. Γι’ αυτό είμαι 100% σίγουρος… Αν είμαι πολιτικό ον με σκέψη και με φρόνηση και με πίστη σε αυτό που λέγεται «τόπος μου» όταν κάποιος πάει αυθαίρετα και κατεβάζει τους γενικούς διακόπτες και παύει την ενημέρωση, καταλαβαίνω ότι υπάρχει κάτι το οποίο δε θέλουν ο κόσμος να δει.

Εμένα αυτό είναι που με ανησυχεί. Μετά από αυτή την κίνηση του τύπου «διορθώνουμε», μετά από αυτή την κατάφορη αναίδεια στο πρόσωπο ενός λαού τον οποίο έχουν βάλει εδώ και χρόνια να πληρώνει τους κλέφτες οι οποίοι προέρχονται και από το σόι τους και από τα διπλανά σόγια, τα οποία κάνουν τώρα τον κοριό… Γιατί είναι σαφές ότι το γνώριζαν και από το ΠΑΣΟΚ . Τα υπόλοιπα είναι …αλατοπίπερο.

Ο θυμός μου είναι πάρα πολύ μεγάλος. Φοβάμαι πια να εκθέτω τον θυμό μου με άλλο τρόπο, εκτός από την τέχνη μου γιατί καραδοκούν αυτά τα νεοφιλελεύθερα τσιράκια που ακόμα φυτοζωούν και δε θα φυτοζωούν για πολύ ακόμα από τα κέντρα εξουσίας τα οποία συμπαίζουν με την κυβέρνηση. Λυπάμαι πάρα πολύ που συμβαίνει αυτό στη χώρα μου. Έχω ζήσει τη Χούντα σαν νεαρό παιδί του γυμνασίου, αυτή είναι μια δεύτερη! Από καιρό το λέω. Από το καλοκαίρι με τους Αχαρνείς, από το Βήμα για ενάμιση χρόνο και όλοι τρομάζουν στο άκουσμα. Είναι κατάφορη Χούντα.  

Επιμέλεια Κολέτσος Γιώργος

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s